Alla inlägg under december 2013

Av sanna - 17 december 2013 12:04

Haha detta stämmer kan jag ju säga! Men inte alla punkter kanske till 100% men det är mycket i texten som faktiskt är så i verkliga livet när man jobbar med det, var lite kul att hitta det!

Läs och njut :)

http://www.viforaldrar.se/Forsta-aret/14-saker-en-forskolelarare-stor-sig-pa?fb_comment_id=fbc_358222184287968_1836269_367369033373283#f23095f4c87692e

Av sanna - 16 december 2013 21:54

Ja detta program går just nu på 3an, och när jag får höra dessa hemska historier så kan jag inte annat göra än att gråta, här kan jag ju sitta och grina över små problem som är som en fis i rymden jämfört med deras, iförsig så kan man ju inte jämföra med dom på ett sätt eftersom ens förutsättningar inte ser likadana ut men jag får ända andra perspektiv på saker och ting och inser vad som är lönt att lägga sin energi på, eller ja, påmind snarare, tror det är nyttigt att se sånt här emellanåt så jag inte glömmer bort mig.

Kan verkligen rekommendera er att kolla på Play sen!

 
(Bild lånad från Google)

"Hoppet är det sista som lämnarmänniskan" det är verkligen ett citat som dom lever för. Shit vilka historier! Helt rörd!

Ta hand om varandra.

Av sanna - 16 december 2013 18:45

Ja idag har det ju som sagt vart måndag hela dagen och som det låter så har det inte hänt så himla mycket direkt!

Var och hämtade ut lite paket på Ica, sen kom N över på kaffe en sväng och sen har det inte hänt så mycket mer! Skulle behöva ta itu med hemmet kanske, men så illa är det inte, disken som stör så den ska jag ta itu med iaf! Intresseklubben har antecknat hoppas jag!

Ska bli himla skönt med julledigt ! Längtar som fan till julafton, känner mig som ett barn fortfarande när det kommer till julafton och födelsedagar! haha. Inte minst för det är himla mysigt att få vara familjen samlad, äta gott och bara umgås, helt kravlöst!


Mysteriet med handduken fortsätter kan jag lova, 3ggr idag bara har den åkt ner. Hm.

Nefan, disken va det ja!

Av sanna - 15 december 2013 20:54

Den var riktigt grym! SÅÅÅÅ mycket bättre en första delen så jag blev riktigt glatt överaskad!
Den var lite som de andra Sagan om ringen filmerna, man kom in mer i den och fick följa deras resa, ettan var ju som sagt mer som en fjantig musikal tycker jag men nu efter att ha pratat med folk som läst böckerna så var den första tydligen så i boken så då förstår jag ju att dom skildrat den så! Så nu kan jag acceptera den lite mer känns det som!

Fan såg en reklamaffisch utanför bion med en annan film jag också vill se, kanske ska börja kolla mer på bio helt enkelt!
The escape plan tror jag den hette, minnet är ju som en guldfisk i vanlig ordning haha.
Ja just det, dom hade bytt stolar också på de 4 översta raderna till nå skinnstolar ist för de där vanliga röda, med drickhållare och grejer, tyckte dom var mycket skönare iaf!
Lite kul att alla våra kläder stinker sadelkammare nu bara haha!

Kan starkt rekommendera Hobbiten iaf! Skit bra!

Pisk

Av sanna - 14 december 2013 12:27

Ja idag är det bara väntan på morgondagen som gäller! Har vart och hämtat ut biljetter till Hobbit del 2 som vi ska se imorgon! Kalaset gick på 835:- , tur jag hade presentkort kvar sen 2 jular på 415:-. Det betyder att jag , karln och lillebror går gratis på den! Eller ja, det fattades väl en sjuttio spänn eller så men ja, 3st i deluxestolar på världens bästa film för sjuttio spänn, det kan vi väl gå med på va ;)

Idag vaknade jag skapligt precis som igår, så jäkla skönt att inte sova bort en hel dag! Förstår inte dom med barn som sover tills nu typ, vadå att barnen inte får in rutin med frukost o skit.
Socfall.
Och nej jag har inga egna barn men det är ju bara fakta!
Skönt att inte vakna bakis också ;) Världens bästa känsla! Så nu är det bara att hoppa in i duschen, eller ja, drick aupp kaffet först sen duschen och sen städa lite och greja, sen kommer världens bästa bror hit och ska sova över till måndag, får se vad vi kan hitta på idag! Karlns bil är ju på lagning så det får bli att göra nåt till fots isf, lagom handikappade utan bil! Men men vi bor ju iaf i stan ;)

Sen i morgon kommer det bli en evig väntan på Hobbit kan jag lova!

Pratade med Nina förut och hon har också vart lättretlig och på dåligt humör, hm, kan det va nåt i luften?!

Ne nu ska jag dricka upp kaffet!

Av sanna - 12 december 2013 18:20

Ja nu har jag setat en stund och kollat julklappar, visste inte alls vad jag skulle ge min kära mamma och min käre bonus pappa, men nu har jag beställt efter så det känns jäkligt fint!
Så nu är alla klara förutom lilla Emma som jag ska shoppa till men det får bli när lönen kommer för jag vet inte om ja ska kolla på marieberg ist för här i stan, hittade ingenting på nätet som jag bara kände ett halleluja moment till och det känns som jag kanske har stärre chans att hitta nå fränt i en annan stad än min egen ;)
Sen är det bara min andra lillebror som ska ha men det blir väl att köpa det gamla vanliga! Lika bra , antar att jag kommer att få samma lika av honom så haha!

Imorse ville jag inte alls gå upp så det gjorde jag inte heller, inget jobb som ringt eller nånting så slog igång tvn och låg och slötittade ett tag innan Emma hörde av sig och kom hit, så drack kaffe och tjattrade och hade julklappsplaner i huvet hela tiden, våra karlar kommer vara världens lyckligaste den 24e! det kan jag lova!

När Emma gått fick jag världstråkigt och orkade inte riktigt än städa så jag gick till Nina på en kaffe ist, lilla Emma skulle ju ha lucia på dagis idag och hon var så förväntansfull och fin i sin tomtegumma dress!

Sen var det bara att gå en sväng till affären och sen hem, glömde det jag skulle köpa, men jaja sånt som händer!
Fick även en god nyhet till idag, min älskling kommer hem idag ist för imorgon! Underbart!
Vi som hade månadsdag igår och allt, vi måste ju fira ;)

Pisk

Av sanna - 11 december 2013 13:21

Jaaa! Äntligen har mitt hårda slit gett utdelning och jag är så jäkla värd det! Det var verkligen min tur nu och med en smula positivt mående och tänkade och hårt slit så blev det äntligen jag som fick frågan om jag ville jobba på 100% med start den 7e januari!
Ingen är gladare än jag! Den bästa arbetsplatsen och de bästa kollegorna, kunde fan inte vart bättre! Den bästa julklapp jag kunde önska mig!
Så nu väntar jag bara på att få skriva lite papper och få schema osv osv! Så jäkla glad!

Vill även köpa en tvättmaskin, är så jäkla trött på att anpassa mig efter en tvättstuga och dessa jäkla nycklar som man måste hålla reda på, en ner i dörren till källaren, sen en in i själva tvättstugan och sen kolven som ska låsa dörren på utsidan. Suck.
Och dessa lamporna i porten och i källaren är ju inte att leka med. Vet inte hur många gånger som jag fått tagot fram ficklampan på mobilen och lyst mig hela vägen upp till våran dörr. Suck!
Och dom slocknar på fem sekunder när dom väl går igång.
På det viset kan jag sakna jungfrugatan, där slocknade dom aldrig i porten eller källaren , dom lös dygnet runt, sen funkade inte låset på källardörren så det var aldrig att man var tvungen att ha med sig hela nyckelknippan! + att där låste man med ett eget hänglås på dörren, ingen jävla kolv som man ändå inte får dit själv utan måste vara beroende av att karln är hemma och löser den ekvationen!
Helt otroligt!

Så nu är det en tvättmaskin på önskelistan so long! En router och en padda vill jag ha också, snacka om att kraven ökar ju äldre man blir ;)
En sån dära träningsmaskin vill jag ha också, vafan heter dom nu igen då? Hm kommer inte ihåg haha. Men ja, det vill jag ha!
Så det är inga billiga grejer direkt, får väl se vad man får det här året!

Nu ska jag se om min telefon vill funka, varken den eller bredbandet har funkat på hela dagen, lagom kul.!

Pisk

Av sanna - 8 december 2013 19:25

Har haft en riktig mys helg med mannen i mitt liv, i fredags blev det lite glögg och öl, även Nina och Mange kom hit, mys!
I lördags så var det rena rama slöstugan här hemma, gjord einte ett skit förutom att laga mat, det var väl det jobbigaste jag gjorde! Från klockan 15 till 03 kollade vi film, eller ja, jag iaf! Mannen somnade så sött vid 01 haha!
Så himla skönt med tv i sovrummet och en dator = swefilmer :P

Folk har även klagat på att det ploppar upp pop-ups hela tiden, men det var väl inte så svårt att blockera dom helt enkelt, efter mycket om och men och svordomar så kom ju även jag på att det funkar så ja, haha nu slipper vi skiten :)

Idag har det också vart en riktig innemys dag!
Käkade baguetter med rölök, majonäs, ost, skinka, tomater och gurka till frukost! Riktigt mums! Sen kom Nina och Emma på besök!
Efter det blev det lite glögg och solsidan maraton! Är nästan klara med säsong 1 nu! Bara 2 to go!

Har också mialat länstrafiken, sikka nötter! Hoppas på svar!

Nu är maten klar tjoar karln, så lika bra att lyda!

Pisk

Presentation


Firar in 2014 med heltidsanställning, karl, sambo och världens bästa familj och vänner! Läs min halvtorra blogg om mitt liv och allt runtomkring!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv av dig


Ovido - Quiz & Flashcards